Te koop: Hof der Toekomst 35, vraagprijs € 269.000

Hof der Toekomst 35

Afbeelding 14 van 14

Bouwjaar: 1993
Totale gebruiksoppervlak: 87 m2
Inhoud: 260m3
Woon-/eetkamer: 19 m2
Living/woonkamer: 24 m2
Slaapkamer 1: 12 m2
Slaapkamer 2 (in uitbouw): 12 m2
CV/combiketel (Intergas) uit 2006, eigendom
Energielabel: B

Informatie bij Hans: 06 – 1818 3271 en hans@grabandt.nl

In het Centraal Wonen project “Hof der Toekomst” in de architectuurwijk Kattenbroek staat deze uitgebouwde benedenwoning. De woning is goed onderhouden en bestaat uit een royale leefruimte (voor en achterkamer) en twee slaapkamers. De voorzijde van de woning is op het zuiden gelegen en heeft veel lichtinval. De achterkant ligt helemaal vrij en kijkt uit op het water (de Malewetering).Het appartement is zeer gunstig gelegen nabij winkels, scholen, voorzieningen, een speelveld en uitvalswegen. Buiten de Hof is een ruime parkeerplaats. Er is een grote gemeenschappelijke tuin aan de voor- en achterzijde. De Hof der Toekomst biedt een veilige omgeving voor opgroeiende kinderen.

Aan de voorzijde (zuidkant) is een woon-/eetkamer met bergkast met wasmachine-aansluiting. De keuken in warm rode kleur is in Italiaanse stijl en heeft een keramische kookplaat (ATAG), een heteluchtoven (ATAG) en inbouwkoelkast (BOSCH). Er is een royale living/woonkamer middenachter de woning. De voorkamer, keuken en achterkamer zijn geheel voorzien van marmoleum klik-laminaat. In de badkamer, recentelijk gerenoveerd, bevindt zich het toilet, een douchecabine en wastafel. De gang heeft een tegelvloer en een garderobekast. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich een slaapkamer (1).

Achter de living/woonkamer is een luxe uitbouw gerealiseerd (2013) met veel lichtinval door een grote kunststof schuifpui en deels glazen dak. De uitbouw is volledig volgens ecologische principes gebouwd. Het binnenspouwblad is opgebouwd in houtskeletbouw met vlas-isolatie, van binnen luchtdicht geseald en naar buiten toe damp-open. Het buitenspouwblad bestaat uit metselwerk. De ruimte is voorzien van vloerverwarming en plavuizen in een lichte kleur. Momenteel is de ruimte in gebruik als 2e slaapkamer, maar kan ook uitstekend dienst doen als praktijkruimte of kantoor aan huis.

Er is ook nog een gemeenschappelijke berging, te delen met 4 andere portiekbewoners. De bewoners van de Hof der Toekomst kunnen daarnaast gebruik maken van de gemeenschappelijke logeerkamers, de wasserette en een grote eetkeuken. De Binnenhof is de ontmoetingsplaats voor de Hofbewoners met eet- en drinkgelegenheid (’s ochtends koffiedrinken!), er is een bar, keuken, tafeltennishoek en een werkplaats.

De bewoners van de Hof der Toekomst zijn lid van de Vereniging Woonvorm van de Toekomst. Lees de andere pagina’s op deze website voor meer informatie over hoe het Centraal Wonen gezamenlijk wordt vormgegeven.