Te koop: Hof der Toekomst 36

6-kamermaisonnette met 3 balkons en uitzicht op zonnige tuin in gemeenschappelijk woonproject

 

Wil je graag wonen in een ruime 6-kamermaisonnette in een groene woonomgeving met vriendelijke en betrokken buren om je heen? Dat kan in de Hof der Toekomst, een sociaal en duurzaam Gemeenschappelijk Wonen-project in de Amersfoortse wijk Kattenbroek. Wij verkopen onze woning omdat we binnen onze woonvereniging kleiner willen gaan wonen.

De woning
Adres: Hof der Toekomst 36
Vraagprijs: € 415.000

Mooie 6-kamermaisonnette (ca 130 m2) met drie verdiepingen, zonnige eetkamer (18 m2) met balkon (9 m2 op het zuiden), woonkamer (24 m2), 4 slaapkamers (kan 5e maken) met nog 2 balkons, badkamer met douche en ligbad, berging en een gemeenschappelijke binnentuin met verschillende zithoeken, gemeenschappelijke ruimten, werkplaats en speeltoestellen.

De woning maakt deel uit van een goed functionerend Centraal Wonenproject, waarbij bewoners meer delen dan in een gewone straat. Er zijn mogelijkheden voor ontmoeting met buren en activiteiten zowel voor volwassenen als kinderen: ‘s ochtends staat voor geïnteresseerden de koffie in de Binnenhof klaar, regelmatig worden er films vertoond, er zijn gemeenschappelijke klusdagen en af en toe een feestje.

Meer informatie:
Hans van der Ende en Angela Weesie
E: wvdt36@gmail.com
Klik hier om de brochure te bekijken of te downloaden.